Kopjafa ünnepség Kóhalmán

Június másodikát kiváló emberek társaságában töltöttem. Az a megtiszteltetés ért, hogy fotósként részt vehettem a Kóhalma Vadásztársaság családi napján, Macsek Lajos elnök úr vendégeként. S ha már ott voltam, megkíséreltem a rendkívül gazdag programhoz még egy színt keverni, portréfotózásra invitáltam a vendégeket.

Következzenek a képek. Három galériát készítettem. Az elsőben a Kopjafa Ünnepségről számolok be. A szép hagyomány szerint ez a nap nyitó eseménye, emlékezés a vadásztársakra, régi barátokra, főhajtás az eltávozottak tiszteletére egy szál virággal, koszorúval. A képek letölthetők, ehhez csak ki kell pipálni a kép alatti kis négyzetet, akár többet is egyszerre, és megnyomni a galéria alján a letöltés gombot. A képek jogos felhasználásáról még írok, a portré galéria alatt.

[nggallery id=24 template=download]

A családi nap minden évben bővelkedik az izgalmas programokban. Az idén a Schell kupa (névadója Schell László) lövészverseny mellett a kocsikázás, íjászat, agancspárosítás, sólyom- és kutyás bemutató, valamint a kóstolással egybekötött szakácsvetélkedő vitte a prímet. Az őzből és nyúlból készült raguk kóstolása után megemeltem kalapom a mesterek előtt!

[nggallery id=25 template=download]

Harmadik galéria, a kamerám elé állók portréival. Ezek a képek is letölthetők, mindegyiket szeretettel adom a szereplőknek, használják egészséggel honlapjukon vagy a közösségi portálokon – változatlan formában. Kérem, hogy az oldal alján vagy e-mailben mondják el véleményüket is, illetve értesítsenek a letöltött kép sorsáról. Ha nagyobb méretű, vízjel nélküli, nyomtatásra, újságba, fotóalbumba szánt képre van szükségük, keressenek meg e-mailben  (eoriszabo@gmail.com), és feltétlenül írják meg a kiválasztott képek alatt  látható számot.

[nggallery id=26 template=download]

Végezetül, szeretném megköszönni a fotókat újdonsült modelljeimnek! Igazán pompásan éreztem magam velük. Remélem, hogy a rövidke együtt töltött idő és a minimálisra korlátozott technikai felszerelés ellenére is megérezték, hogy milyen egy igazi fotózás, mennyire más, mint a manapság szokásos telefonos kattintások. Én mindig örömmel állok rendelkezésükre, legyen szó családi vagy céges eseményről, vagy egy különleges, szép portré, portfólió elkészítéséről. Ha kellemes volt fellapozni a galériákat, felidézni a hétvégét, keressék fel máskor is, ajánlják másoknak is honlapomat!

Köszönöm!

3 gondolat erről: „Kopjafa ünnepség Kóhalmán

  1. Letöltöttem a képeket ! Nagyon jók lettek ! Ha esetleg a következő évben is lesztek akkor másik stílust is tudok mutatni ! KÖSZÖNÖM !!!

  2. Egyszerűen ZSENIÁLISAK a portrék, a többi is gyönyörű persze, de a portrék nagyon beszélnek. Nem is tudnék választani legjobbat, mind másért remekmű. Gratulálok az újdonsült szupermodellekhez 🙂 de azért főként a fotós meglátásokhoz, ami életet visz a képbe és kompozíciót a „mobil kattintások” helyébe…

  3. Többen néztük egyszerre a képeket, magas volt a tetszési index… A portréknál szívesen megnéztük volna, hogy a bal oldalról érkező fény nélkül milyenek lennének a felvételek. Mert hogy így nézve a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ott van! Szikrázik az egész kép tőle, kiteljesedik. De ugye, azt „oda kellett tenni”!! Így lett gyönyörű. Gratulálunk!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.