Portré fotózás a soroksári Majálison

Idén a Soroksári Református Templom Újjáépítési és Ifjúságnevelési Alapítvány sátránál vártam azokat, akik egy fotót szerettek volna magukról. A vendégeket a házigazdák közismert kedvessége és családi receptünk szerint fűszerezett, frissen sült máj illata csalogatta az alapítványi sátorhoz.

eoszfoto_8624

 

[nggallery id=20]

A betérőket jó szóval, hellyel, étellel és itallal kínáltuk, akik pedig vállalkoztak rá, fényképezőgépem lencséje elé állhattak. Az elkészült képeket az alábbi galériába gyűjtöttem össze. Bármelyik képre kattintva kinagyítva lapozgathat a fotók között. Ha egy képet szeretne letölteni magának, jelölje be a kiválasztott kép (képek) alatti kis négyzetet és kattintson a galéria végén található gombra. Ezeket a képeket szabadon használhatja, kinyomtathatja, elküldheti ismerőseinek. Ha pedig nagyméretű és felirat nélküli változatra van szüksége, keressen meg e-mailben.

[nggallery id=21 template=download]

 

Kapcsolódó bejegyzés: Fotós oktatás / egyéni foglalkozások – csak azt tanulja, amire szüksége van!

 

6 gondolat erről: „Portré fotózás a soroksári Majálison

    1. Szia Hugi, köszönöm! Nagyon jó fej kutyák voltak, határozottan tetszett nekik a dolog, talán egyet leszámítva, de ő még fiatalka volt és állandóan a gazdi után akart menni. A gazdik sajna még nem jeleztek vissza, hogy tetszik-e nekik…

  1. Tényleg nagyon jók lettek a képek! Nagyon köszönjük mégegyszer! Azt hiszem nyilatkozhatok az összes „kutyás” nevében 🙂

    1. Patricia, köszönöm a visszajelzést! Tudja, a csend olyan sok mindent jelenthet, hogy végül nem tudjuk mit… így mégis csak jobb 🙂 A kutyusok (persze a gazdik is) megérdemelnének igazi stúdiófelvételt is, nem csak ilyen rohanós pár perces figyelmet. Üdvözlet a többieknek is!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.