Mindszenty (Szeretlek, Faust) bemutató az Urániában

Elkészült.

Október 26-án (kedden) este nyolckor az Uránia Nemzeti Filmszínházban lesz a film díszbemutatója.  Forgalmazását a MOKÉP vállalta, október 28-tól találkozhatnak vele a mozik műsorán.

Lux Ádám Mindszenty szerepében
Lux Ádám Mindszenty szerepében

A film Pozsgai Zsolt nagy utat bejárt, sikeres színdarabja nyomán készült. Producere Sipos József, rendezője Pozsgai Zsolt.

Jómagam a film vágója vagyok így minden egyes jelenetet több százszor láttam és minden alkalommal lenyűgözött a szereplők játéka. A kitűnő színészek: Lux Ádám, Kautzky Armand, ifj. Jászai László valamint Fazekas Zsuzsa, Fazekas Andrea és Tóth Tamás. Szép munka volt, izgatottan várom a közönség fogadtatását.

A forgatás képei

3 gondolat erről: „Mindszenty (Szeretlek, Faust) bemutató az Urániában

 1. Tetszett a film! Gratulálok az alkotóknak!
  Míg a színdarabban nagyon erőteljesen jelenik meg a mindenkori hétköznapi élet a maga brutalitásában, addig a filmben ezt felülírja az üdvtörténet. Sok küzdelem után győz a hűséges, Krisztusnak odaszánt élet.
  Miből adódik ez a különbség?
  A film finom vágásának? A sok közeli képnek, ami a finom rezdüléseket is megmutatja a kiváló színészi játék nyomán? Nem tudom, nem értek hozzá, de minden esetre hálás vagyok érte.

 2. Láttam a filmet / színdarabot is!!! A színdarab többszörösen felette van az elkészített filmnek! Gratulálok az elkészítéshez! Én nem vagyok megelégedve a főszereplőkkel. A kissebb jelenetek jobban sikerültek. Dr.

 3. Ya!
  A hangtechnikusnak: Az arány elveszett útközben?!
  Camera man: (kulcsnyílás) Jó ötlet, de az efajta manőverek nem illenek a darab méltóságához. Kérdés, hogy mi a célod?
  Javaslom vágjátok meg újra.
  Pozsgai Zs. kedves barátomnak meg annyit, hogy a gyümölcsnek be kell érnie! Köszönöm türelmeteket! Dr. form New York

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.